Det siger andre / Lydhealing

Lydhealing

Respons fra klient med Modermærke/vorte

Anonym

Efter 1 enkelt skype behandling skriver en klient:

Mit modermærke/vorte er blevet mindre høj og i den nederste del næste helt faldt.
Det mærker jeg tydeligt for jeg har mærket på dette sted så mange gange før.

Tinnitus

Eva

Jeg fik en voldsom tinnitus for ca 1 år siden.
Jeg fik ca. 8 behandlinger med lydhealing og efter de behandlinger blev det meget bedre. Først gik det væk om dagen og ca 6 måneder efter også om natten
I dag er jeg helt fri for tinnitus og mærker og hører intet
Jeg giver derfor Jytte den allerbedste anbefaling

Birte

Jeg vil gerne fortælle dig at proppen i mit øre stadig er væk. Den kommer igen når jeg er træt eller har overbelastet mig, men så udligner jeg trykket og proppen forsvinder med det samme. Proppen har generet mig mere end tinnitussen og jeg er taknemlig for at den er væk.

Jeg er også taknemlig for hvad du har lært mig nemlig at blive gode venner med min tinnitus. For det er lykkedes, den hjælper mig fordi lyden bliver højere når jeg er kommet op i et for højt gear og fortæller mig at jeg har brug for at slappe mere af og mærke kroppen.
 

Orla

Orla var nogle enkelte gange til lydhealingsbehandlinger.

Orla skriver:

På 3. dagen skete der noget: Her fik jeg for første gang næsten hul igennem ved at puste og holde mig for næsen, dvs. næsten en reel trykudligning. Den gik dog lidt tilbage til den gamle situation igen med undertryk og tinnitus i løbet af dagen, men jeg kunne samme dag nemt lave en trykudligning igen, det er aldrig sket før. Det gjorde jeg vel 2-3 gange, og der var megen uro og tinnitus i øret.
 
Da jeg vågnede næste morgen var det som forvandlet: ingen undertryk og stort set ingen tinnitus. Sådan har det været lidt on and off men stadig med en markant forbedring. Næsten ingen undertryk, lidt tinnitus fra 0-3 og næsten normal hørelse på begge ører, i perioder helt normal hørelse.
Min egen konklusion på din behandling er den, at du uden tvivl har påvirket mit problem med undertrykket og dermed tinnitusen positivt, altså helbredende.
Tak for din indsats indtil videre, jeg ved hvor jeg skal henvende mig fremover.

Einar

For 7-8 år siden fik jeg lydhealing hos Jytte Johansen.
Jeg havde i et halvt års tid været plaget af voldsom tinnitus. Jeg havde været ved øre-, næse- og halslæge, og fået diagnosen og oplysninger om 40% hørenedsættelse på højre øre. Tinnitussen kunne lægen ikke hjælpe mig med. Det kunne Jytte.
Da jeg kom til den første lydhealing, oplevede jeg kortvarigt - for første gang i et halvt år - at den konstante hyletone forsvandt. Det var overvældende. Til de efterfølgende behandlinger blev jeg mere og mere fortrolig med selv at kunne ’synge hyletonen væk’.
I dag har jeg stadig hørenedsættelsen, men tinnitussen generer mig ikke i dagligdagen. Høje skingre lyde kan dog stadig aktivere den, men den går hurtigt i sig selv igen.
Jytte får hermed min varmeste anbefaling.

Dårlig hørelse

Tara

En kvinde ved navn Tara skrev til mig, om jeg kunne hjælpe hende, da hun havde dårlig hørelse.
Jeg gav hende en online behandling.
Hun skrev:
"Dagen efter behandlingen, kunne jeg for første gang i meget, meget lang tid - både høre fuglesang og min mands vækkeur."